Toplam: 766
amaçlar.”, “ISO 22000: Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Standardı - Gıda güvenliği yönetim sistemlerini belirtir ve gıda zinciri boyunca güvenliği garanti
katılımdaki rekabeti zedeleyeceği, Öte yandan, yemek hizmet alımı ihalelerinde, insan sağlığının güvenceye alınması için gereken en önemli hususların gıda güvenliği ve hijyen tedbirleri olduğu, ihale konusu işte kullanılacak mutfakta gıda güvenliği önlemlerinden taviz verilmemesi gerektiği, aksi durumda telafisi ... Güvenliği Yönetim Sistemi, Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi (ISO 22000), Sosyal Sorumluluk Standardı (SA 8000), İyi Hijyen Uygulamaları (GPP) gibi kalite ve
Bakanlığına ait https://ggbs.tarim.gov.tr/ internet adresindeki Gıda Güvenliği Bilgi Sistemi’nde sorgulama yapıldığında sistemde kayıtlı olmadığının görüleceği ... işletmelerin kayıt belgeler örnekleri Gıda Güvenliği Bilgi Sistemi üzerinden incelenmiş olup: işletme adı, işletme adresi, işletme kayıt numarası, faaliyet
belgenin Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü Gıda Güvenliği Bilgi Sistemi resmi internet adresi (https://ggbs.tarim.gov.tr/) üzerinden ... Genel Müdürlüğü Gıda Güvenliği Bilgi Sistemi resmi internet adresi (https://ggbs.tarim.gov.tr/) üzerinden sorgulanması sonucunda kayıt kapsamında olduğu ... Genel Müdürlüğü Gıda Güvenliği Bilgi Sistemi resmi internet adresi (https://ggbs.tarim.gov.tr/) üzerinden sorgulanması sonucunda kayıt kapsamında olduğu
Bakanlığımız Gıda Güvenliği Bilgi Sistemi (GGBS)’nde yemekhane ve lokanta-restaurant olarak “Toplu Tüketim İşletmeleri” başlığı altında düzenlenmiş olup bu ... konularının Gıda Güvenliği Bilgi Sistemi (GGBS)’nde yemekhane ve lokanta-restaurant olarak “Toplu Tüketim İşletmeleri” başlığı altında düzenlendiği, dolayısıyla
gerçekleştirilen yerlerde firmaların gıda güvenliği önlemlerinden taviz vermemelerinin beklendiği, bunun için alınması gereken başlıca tedbirin ise hijyen tedbirleri olduğu, ihale konusu hizmetin de yemek alımı hizmeti olduğu, bu noktada idarece yapılan düzenleme ile mutfak ve gıda güvenliğinin amaçlandığı, bu kapsamda
konusu hizmetin kesintisiz bir şekilde devam etmesi gerektiği, ayrıca yemek üretimi gerçekleştirilen yerlerde firmaların gıda güvenliği önlemlerinden taviz ... noktada idarece yapılan düzenleme ile mutfak ve gıda güvenliğinin amaçlandığı, bu kapsamda yapılan analiz raporlarının ihale ilan tarihinden geriye dönük