Görüntüleme Ayarları:
Sayfa numarasını gizle

Aşağıda bir kısmını gördüğünüz bu dokümana sadece Profesyonel + pakete abone olan üyelerimiz erişebilir.

b.Gıdanın Hazırlandığı, Muameleye Tabi Tutulduğu veya İşlendiği Odalar İçin Özel Hijyen Gereklilikler

Gıda Hijyeni Yönetmeliği’nin 11. maddesinde, “yemek yenilen alanlar ve 12. maddede…

a.12. Maddede Belirtilenler (Çadır, Seyyar Satış Araçları Gibi Taşınabilir ya da Geçici Gıda İşletmeleri) Dışındaki Gıda İşletmeleri İçin Genel Gereklilikler
c.Taşınabilir ve/veya Geçici Gıda İşletmeleri ile Öncelikli Yerleşim Amacı Özel Konut Olan Ancak İçinde Gıdanın Düzenli Olarak Piyasaya Arzı İçin Hazırlandığı Bina ve Satış Makineleri İçin Gereklilikler