Aşağıda bir kısmını gördüğünüz bu dokümana sadece Profesyonel +
pakete abone olan üyelerimiz erişebilir.
C.Ülkemizde Gıda Hukuku ve Gıda Güvenliğinin Gelişimi
Cumhuriyet döneminde gıdaya ilişkin ilk yetki ve sorumluluklar 1930 yılında kabul…
1942 yılında Umumi Hıfzısıhha Kanunu doğrultusunda “Gıda Maddelerinin ve Umumî Sıhhati…
1960 yılında Türk Standartları Enstitüsü kurulmuş, Enstitü’ye, gıdaya ilişkin standartların…
AB ile uyum sürecinin hızlandığı yıllar olan 1990’lı yıllar gıda güvenliği üzerine…
Kararname’nin gıda üreten yerler için sorumlu yönetici istihdamı şartı getirmesi…
1995 tarihli Kararname’de bulunan yetki karmaşasının giderilmesi ve AB ile uyum süreci…
6968 sayılı Zirai Mücadele ve Zirai Karantina Kanunu, 1734 sayılı Yem Kanunu, 3285…
5179 sayılı Kanun’da düzenlenen ulusal gıda meclisi ve gıda bankası, 5996 sayılı…
B.Avrupa Birliğinde Gıda Hukuku ve Gıda Güvenliğinin Gelişimi
Beşinci Kısım - Gıda Güvenliğine Yönelik Tehlikeler