b) İkinci grup: Birinci grup dışında kalan ortaklıklardan, piyasa değerinin ortalaması 6 milyar TL’nin ve fiili dolaşımdaki payların piyasa değerinin ortalaması 1,5 milyar TL’nin üzerinde olan ortaklıklar.
Bu doküman Resmi Gazete dışında bir kaynakta yayınlanmıştır. Konsolide metin çalışmaları ilgili kaynak güncellendikçe sağlanabilmektedir.
Aşağıda bir kısmını gördüğünüz bu dokümana sadece Standart, Profesyonel veya Profesyonel + pakete abone olan üyelerimiz erişebilir.
1. Kurulumuzun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği’nin (Tebliğ) 5 inci maddesinin ikinci fıkrasının (a) ve (b) bentlerinde yer alan tutarların, Kurulca yeni bir karar alınıncaya kadar, aşağıdaki şekilde uygulanmasına karar verilmiştir:
a) Birinci grup: Piyasa değerinin ortalaması 12 milyar TL’nin ve fiili dolaşımdaki payların piyasa değerinin ortalaması 3 milyar TL’nin üzerinde olan ortaklıklar.