RG. 22.04.2020/31107
No.: 2020/7
Kurum: Tarım ve Orman Bakanlığı
Yürürlüğe Giriş Tarihi: 22.04.2020
Son Değişiklik Tarihi: 24.11.2023
Bu Sürümün Yürürlük Tarihi: 24.11.2023
Dosya olarak kaydet: PDF - WORD
Görüntüleme Ayarları:
Salt metin olarak göster (Kelime işlemcilere uygun görünüm)
Değişikliklere ilişkin notları gizle

Konsolide metin (Sürüm: 2)

Aşağıda bir kısmını gördüğünüz bu dokümana sadece Standart, Profesyonel veya Profesyonel + pakete abone olan üyelerimiz erişebilir.

Amaç

MADDE 1

(1) Bu Tebliğin amacı, balın tekniğine uygun ve hijyenik şekilde üretilmesi, hazırlanması, işlenmesi, depolanması, nakledilmesi ve piyasaya arz edilmesi aşamalarında taşıması gereken özellikleri belirlemektir.

Kapsam

MADDE 2

(1) Bu Tebliğ bal arısı (Apis mellifera) tarafından üretilen balı kapsar.