Dosya olarak kaydet: PDF - WORD
Görüntüleme Ayarları:
Salt metin olarak göster (Kelime işlemcilere uygun görünüm)

Metnin ilk hali

Aşağıda bir kısmını gördüğünüz bu dokümana sadece Standart, Profesyonel veya Profesyonel + pakete abone olan üyelerimiz erişebilir.

BİRİNCİ BÖLÜM

Başlangıç Hükümleri

Amaç ve kapsam

MADDE 1

(1) Bu Tebliğin amacı, makaronların teknik düzenlemelere uygunluklarının belirlenmesine ilişkin usul ve esasları belirlemektir.

(2) Bu Tebliğ, iç piyasaya arz edilen makaronları kapsar.

Dayanak

MADDE 2

(1) Bu Tebliğ, 28/6/2014 tarihli ve 29044 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Makaron Üretimi ve Ticaretine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 12 nci maddesinin dördüncü fıkrasına dayanılarak hazırlanmıştır.